Makcik in the house.

Ok harini aku bangun cukup2 masa ja nak p kelas, sebab semalam tidoq lewat siapkan case write up. Hehe tu la mak cakap buat keja jangan delay... Takpa nasi dah jadi bubur, akhirnya siap gak keja. Ok basically nak cerita disebabkan lewat maka aku ambik lah saja baju apa2 yg takyah iron utk p kelas. Memandangkan masa ada 15minit saja!! I chose to wear black singlet dengan blue cardi/coat-like (cardi like a coat?) whatever. Pastu pakai dengan my beige slack, and paired it with my new oxford block heel (new awesome shoes). So bila berjalan bunyilah ketak-ketuk-ketak-ketuk, kasut tumit tinggi sikit la katakan haha.. :p Ok pokoknya nampak cam orang opisss kot. So after klas p la makan sat, out of the hospital.. ada satu budak 4 or 5 tahun kot, belari2 dengan kakak dia, hampir la nak langgaq aku, mak dia dengan tidak semena2 menjerit dari belakang, "Haiiii jangan dok lari, nanti terlanggar AUNTIE kat depan tuu.." Hahahahaha cisdale~ do i look old enough to be called makcik?? ih ih ih....

2 comments:

amiraqramazizi said...

haih. bila cik fatin zahirah kite ni nak update blog die tatau. ur 24 now and a doctor u see. :)

Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)
Dewi